Rustiek vloerbrood
met roomboter, kruidenboter en olijfolie
Groot 3,50
Oesters
op ijs geserveerd met citroen
Schaaltje groene olijven
Serranoham
uit Trevélez een bergdorpje in Sierra Nevada (100 gram)
Om de kwaliteit van de gerechten te handhaven is het mogelijk á la carte te eten tot maximaal 12 gasten
Rustiek vloerbrood
met roomboter, kruidenboter en olijfolie
Oesters
op ijs geserveerd met citroen
Schaaltje groene olijven
Serranoham
uit Trevélez een bergdorpje in Sierra Nevada (100 gram)
Buratta met pesto
tomaat, duinbessen, Hollandse sla, smokey BBQ olijfolie en witte aceto balsamico Vegetarisch
Salade van geroosterde bospeen
met 5 kaassoorten, polenta, crumble van donker roggebrood en myrtilles Vegetarisch
Rundercarpaccio
met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
* extra ganzenleverkrullen 8,50
Bretonse vissoep
met toast en rouille
Gevogelte paté
met zomer bietjes, spekjes, perzik en honing-tijmdressing
Halve kreeft
op een salade met een eitje en dragon-mosterdmayonaise
Frisée salade
met gepocheerd eitje, gegrild spek, gebakken Hollandse champignons, witte truffelolie en Parmezaanse kaas
Kumato
met pasta salade, gamba’s, groene asperges, stukjes tonijn op olie (Ortiz), rode uienringen, sherryazijn en Venta del Baron, de beste olijfolie ter wereld!
Ceasarsalade
met gegrilde kip, croutons, ansjovis, knoflookdressing en Parmezaanse kaas
Sissende garnalen
Buikspek
met coquille st. Jacques, ganzenleverkrullen, appel, rode port siroop en vanille
driegangen
surprise menu
(excl. brood, friet en sla)
Warme groenten
van het seizoen
Spaghetti aglio e olio
Salade van het seizoen
Friet
met huisgemaakt mayonaise
Thaise curry
gesmoorde groenten o.a. okra’s, witte kool, bloemkool met witte rijst, ei, cashewnoten en gefrituurde oesterzwammen Vegetarisch
Spaghetti Bolognese Vegetarisch
tomatensaus met peulvruchten en groenten, rucola en Parmezaanse kaas
Runderrib-eye
met tomaat en Béarnaisesaus
Spaanse ribfingers met gamba’s
in zoet-zure saus met roerbak bami, groenten en sesamzaad
Kort gegrilde tonijnfilet
(nog rauw van binnen) pasta met stukjes octopus, gamba’s en mosselen op smaak gebracht met gerookte paprikapoeder, piment d’espelette en saus Arrabiata
Steak Tartaar
(RAUW)
Twee sliptongen
met tartaarsaus
Krokant gebakken kalfszwezerik
met appel en calvadosrozijnen
In zijn geheel gegaarde zeebaars
van de Big Green Egg met aioli
In de boter gebakken kotelet
van het “The Duke of Berkshire” varken.
Dit varkensvlees is op zijn best met steenvruchten en acetobalsamicosaus (300 gram)
Plakjes runderzij-lende U.S.A.
met kleine witlof met romige saus van groene peper en cognac
Gevarieerd kaas
5 verschillende kazen van Fromagerie Guillaume
Dame Blanche
vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom
Crèmeux van mango
met frambozensorbetijs, meringue en berriolettesaus
Hazelnootpraliné
met Bergamot citroen, tonkabonen en chocoladeijs
Crème Brûlée
van vanille en een vleugje Galliano likeur
* Extra glaasje Galliano 4,95
Chocolademousse
met crumble, vanilleijs en een koffie-espuma
Friandises
3 kleine gerechtjes voor bij de koffie of thee (excl. koffie/thee)
Catch of the day?
Kijk op het klembord
Specifieke dieetwensen of voedselallergie? Meld het ons!
(Gluten, melk, noten, pinda’s, schaaldieren, weekdieren)